Izvor: Radio 021, 28.Apr.2021, 07:03

Osuđen jutjuber koji je naterao trudnu devojku da stoji polugola na hladnoći i snimao dok je umirala

Okružni sud u Ramenskom okrugu u Moskovskoj oblasti proglasio je ruskog Jutjubera Stanislava Rešetnjaka (Riflej) krivim za nanošenje teške telesne povrede svojoj devojci, koja je kasnije umrla tokom prenosa uživo, saopštio je portparol regionalnog tužilaštva.

"Sud je osudio Rešetnjaka na šest godina u zatvoru visoke bezbednosti", rekla je portparolka suda Natalija Grigorjeva za Tas.

Prema informacijama iznetim na sudu, Rešetnjak, njegova devojka i njena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << prijateljica u programu uživo pili su alkohol u iznajmljenoj kući u blizini Moskve tokom noći 2. decembra 2020.

U svađi koja je izbila, Rešetnjak je pretukao svoju devojku zadavši joj udarce po glavi i telu. Kasnije je izbacio devojku napolje, dok je bila samo u donjem vešu.

Nakon što su gledaoci insistirali da je pusti da uđe, Rešetnjak je pronašao u kotlarnici devojku koja je bila bez svesti, a zatim je preminula od povrede glave pre nego što su stigli bolničari.

Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zatvor za ruskog jutjubera koji je ubio devojku, i to - uživo

Izvor: B92, 28.Apr.2021

Ruski jutjuber Stanislav Rešetnjak proglašen je krivim za nanošenje teške telesne povrede svojoj devojci, koja je kasnije umrla tokom prenosa uživo...Okružni sud u Ramenskom okrugu u Moskovskoj oblasti proglasio je ruskog Jutjubera Stanislava Rešetnjaka (Riflej) krivim za nanošenje teške telesne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.