Odnosi Moskve i Vašingtona: Amerika uvela sankcije Rusiji zbog sajber napada

Izvor: Danas, 15.Apr.2021, 15:38

Odnosi Moskve i Vašingtona: Amerika uvela sankcije Rusiji zbog sajber napada

EPABajdenova administracija je u četvrtak uvela sankcije protiv Rusije Amerika je uvela niz sankcija protiv Rusije kao odgovor na sajber napade. Spisak sankcija koji je danas potpisao predsednik SAD Džo Bajden, ima za cilj smanjivanje „štetnih aktivnosti Rusije u inostranstvu“, saopštili su u sredu iz Bele kuće. Sankcije su usmerene protiv 32 fizička i pravna […]
Pogledaj vesti o: Moskva,   Vašington

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

ZAHUKTAVA SE RAT Bajden javio Putinu da će biti novih sankcija, SAD će bankama kupovnu ruskog duga

Izvor: Blic, 15.Apr.2021

Američki predsednik Džo Bajden obavestio je ruskog kolegu Vladimira Putina da će ove nedelje biti uvedene nove antiruske sankcije, izjavio je danas visoki zvaničnik SAD tokom posebnog brifinga za novinare posvećenog Rusiji, preneo je TASS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.