Očekujem Srbiju u četvrtfinalu, a možda i dalje

Izvor: N1 televizija, 15.Jun.2018, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Očekujem Srbiju u četvrtfinalu, a možda i dalje"

Ambasador Srbije u Ruskoj Federaciji Slavenko Terzić veruje da "orlovi" mogu da se plasiraju u četvrtfinale Svetskog šampionata koji je u četvrtak počeo u Moskvi.

"Za mene je ovo poseban događaj jer se Srbija plasirala u završnu fazu Svetskog prvenstva," rekao je Terzić za "Izvestiju" i nastavio:

"Ja ću da navijam i nadam se da su igrači dobro pripremljeni za turnir i da će biti u stanju da se plasiraju u četvrtfinale, a možda i dalje. Naravno, želim uspeh i ruskoj ekipi".

Srbija u nedelju u 14 časova u 1. kolu grupe E u Samari igra protiv Kostarike, a potom slede dueli sa Švajcarskom (22.06) i Brazilom (27.06).
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.