Izvor: RTS, 05.Jul.2020, 12:59

Obrušio se šoping-centar u Rusiji, četiri radnika ispod ruševina

Četiri osobe ostale su pod ruševinama šoping-centra u izgradnji koji se srušio u ruskoj oblasti Kirov, severoistočno od Moskve, saopštilo je danas regionalno Ministarstvo za vanredne situacije.
Lokalne vlasti prethodno su objavile da su četiri građevinska radnika poginula, a da je jedan povređen, prenosi Tas.
Izvor iz hitnih službi rekao je da je do nesreće došlo kada su srušile >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grede na građevini koja zauzima 250 kvadratnih metara.
Prema preliminarnim podacima, moguće je da je do rušenja došlo zbog kršenja građevinskih propisa.
U akciji spasavanja učestvuje deset ljudi sa dva komada opreme i dva vozila.
Jednospratni šoping-centar u gradu Zujevka gradio je privatni investitor i imao je građevinsku dozvolu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Obrušio se šoping centar u okolini Moskve, četvoro ostalo pod ruševinama

Izvor: B92, 05.Jul.2020

Moskva -- Četiri osobe ostale su pod ruševinama šoping-centra u izgradnji koji se srušio u ruskoj oblasti Kirov, navelo je regionalno Ministarstvo za vanredne situacije...Lokalne vlasti prethodno su objavile da su četiri građevinska radnika poginula, a da je jedan povrfeđen, prenosi Tas s...Izvor...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.