ON NE IDE NIGDE: Džejms ostaje u Moskvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 21:10

ON NE IDE NIGDE: Džejms ostaje u Moskvi

Uskoro potpisuje trogodišnji ugovor.

Majk Džejms i u naredne tri godine ostaće član CSKA iz Moksve, prenosi poznati specijalizovni košarkaški portal ''Eurohoops''. Mada je bilo govorkanja da će napustiti Armejce pošto je imao jednogodišnji ugovor, Amerikanac je skoro sve dogovorio sa Moskovljanima i očekuje se da uskoro potpiše trogodišnji ugovor.

Dok sezona nije otkazana zbog pandemije korona virusa, Džejms je prosečno postizao 21,1 poen, uz 4,3 skoka i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 3,3 asistencije po meču u Evroligi.

Mike James set to extend his contract with CSKA Moscow

Check out Eurohoops’s transfers market file #EuroLeague ⬇️⬇️⬇️

| Eurohoops https://t.co/PV3KoHVuOb pic.twitter.com/0ZO1uxExkt

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) May 31, 2020

Amerikanac je u Evroligi odigrao 112 utakmica kao član Baskonije u kojoj je proveo dve sezone, Panatinaikosa u kojem je takođe proveo dve sezone i Armanija i CSKA.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.