OGLASIO SE TRENER ZENITA: ”Hvala srpskom narodu”

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 22:45

OGLASIO SE TRENER ZENITA: ”Hvala srpskom narodu”

Neverovatan meč...
Sergej Semak, trener Zenita, zahvalio se srpskom narodu na podršci posle tragedije koja se dogodila u Moskvi.
Uprkos terorističkom aktu u ruskoj prestonici, Zenit je odlučio da ne otkaže prijateljski meč sa Zvezdom u Beogradu u kom su crveno beli slavili golom Nikole Kneževića (1:0).
Semak se na konferenciji za medije najpre osvrnuo na podršku koju je srpski narod okupljen na tribinama stadiona u Ljutice Bogdana pokazao.
- Pre svega želim da se zahvalim srpskom narodu i navijača. Za podršku i to što tuguju sa nama", rekao je Semak, koji se potom osvrnuo na samu utakmicu:
- Što se tiče samog meča, domaćin je imao malo više sreće. Ali, ja...
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EMOTIVNA ISPOVEST TRENERA ZENITA: Semak se zahvalio srpskom narodu na podršku u ovom teškom trenutku!

Izvor: HotSport.rs, 23.Mar.2024

Veza između Srba i Rusa je neraskidiva I pored terorističkog napada koji je potresao rusku prestonicu, fudbalski klub Zenit iz Sankt Peterburga odlučio je da ne otkaže prijateljski susret sa Crvenom zvezdom u Beogradu, gde su crveno-beli trijumfovali golom Nikole Kneževića (1:0). Na konferenciji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.