OGLASIO SE PAPA POVODOM TERORISTIČKOG NAPADA U MOSKVI! Evo šta je poručio

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 14:57

OGLASIO SE PAPA POVODOM TERORISTIČKOG NAPADA U MOSKVI! Evo šta je poručio

"Upućujem svoje molitve žrtvama podlog terorističkog napada izvršenog u Moskvi" rekao je Papa
Papa Franja osudio je danas teroristički napad u koncertnoj dvorani Krokus nedaleko od centra Moskve i ocenio da je u pitanju podli, zlikovački čin koji vređa Boga.
Papa je rekao da je svoje molitve uputio žrtvama terorističkog napada, prenosi Rojters.
- Upućujem svoje molitve žrtvama podlog terorističkog napada izvršenog u Moskvi. Neka ih Gospod primi u svoj mir, uteši njihove porodice i preobrati srca onih koji izvršavaju ovakve neljudske radnje koje vređaju Boga - rekao je Papa Franja nakon mise na Trgu Svetog Petra....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Papa Franja: Napad u Moskvi vređa Boga

Izvor: Danas, 24.Mar.2024

Papa Franja osudio je danas napad na koncertnu dvorani u blizini Moskve kao "podli čin" koji vređa Boga i poručio da su njegove molitve upućene žrtvama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.