Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2020, 21:37

Nikolić ponovo na Čola: Možemo do pobede ako odigramo 30 odsto bolje nego u Moskvi

Lokomotiva u sredu gost Atletika

Atletiko protiv Lokomotive, Simeone protiv Nikolića – drugi deo. Prvi odigran u Moskvi završio se bez pobednika – 1:1. Bili su Španci bolji, ipak Rusi su uspeli da se obrane i da osvoje bod.

Na Vandi Metropolitano će biti druga priča. Atletiko osokoljen pobedom nad Barselonom minulog vikenda napašće iz svih oružja. Svestan je i Marko Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da će njegov tim biti na velikom iskušenju.

Jako dobro poznajemo Atletiko. Najvažnije je, ipak, kako ćemo mi da odigrano, kakva će biti disciplina na terenu, kakva taktika. Ne smemo sebi da dozvolimo da izgubimo disciplinu na terenu ni na minut. Atletiko ima mnogo kvaliteta, igra vrhunski fudbal godinama unazad. Sva istina će se pokazati na terenu”, rekao je Nikolić.

On je istakao da ne očekuje da Madriđani igraju na isti način kao protiv Barselone.

Gledao sam utakmicu. Atletiko je igrao dosta drugačije nego protiv nas u prvom meču. Ne verujem da će na isti način zaigrati u sredu uveče, različite su utakmice. Ne znam sa kakvom će strategijom Madriđani izaći na teren, ne verujem da će biti isto kao protiv Barselone”.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Iako njegov tim igra slabo u poslednje vreme, Nikoliću ne fali optimizma.

Ne mogu da razmišljam o rezultatu pre utakmice. Da razmišljam o tome, sigurno bismo izgubili. Borićemo se za pobedu. Ako ne uspemo, onda ćemo ćemo pričati zašto nismo uspeli. Nismo u prvom meču u Moskvi igrali naročito dobro. Bolji smo bili protiv Bajerna, gde smo zaslužili bod. Pa, ako u Madridu budemo za 20-30 odsto bolji nego u prošloj utakmici, mogli bismo da pobedimo ili da izborimo remi”, smatra Marko Nikolić.

Lokomotiva ako izgubi, gotovo da će ostati bez šansi za prolaz u drugu fazu Lige šampiona.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.