Izvor: Danas, 07.Feb.2024, 10:09

„Nikada niste čuli njegov glas. To nije u redu“: Američki novinar Taker Karlson posle intervjua sa Putinom

Ekspert ekstremne desnice i bivši voditelj Foks njuza Taker Karlson potvrdio je u utorak da je bio u Moskvi da intervjuiše Vladimira Putina i rekao da će emitovati svoj razgovor sa ruskim predsednikom kako bi se suprotstavio onome što je opisao kao "proukrajinskim laskanjima" od strane zapadnih mediji koji prate rat, prenosi Gardijan.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za Vučića jedan od najvećih novinara današnce, za Zapad desničar i toretičar zavera: Ko je Taker Karlson, koji radi intervju sa Putinom?

Izvor: Danas, 07.Feb.2024

Bivši voditelj Foks njuza Taker Karlson potvrdio je u utorak da je bio u Moskvi da intervjuiše ruskog predsednika Vladimira Putina.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.