Nemoguća misija 4

Izvor: Domino Magazin, 29.Jun.2011, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemoguća misija 4

Spremite se za akciju: Dolazi u bioskope u decembru ove godine i obećava baš dobru zabavu

Novi nastavak kultnog akcionog serijala Nemoguća misija 4 dolazi u bioskope u decembru. Danas je predstavljen i prvi trejler koji garantuje gomilu zabave.

Glavnu ulogu tumači Tom Kruz, a film je snimljen u Moskvi i Dubaiju. Tajni agent Itan Hant i ovog puta spašava ceo svet. Pošto Tomici društvo pravi Paula Patton kao glavna glumica koja nas neviđeno podseća na super >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << slatku Thandie Newton iz drugog i po nama najboljeg dela, imamo i nemoguće velika očekivanja.

Nastavak na Domino Magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tom Kruz objavio trejler četvrtog dela "Nemoguće misije"

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 01:05

U znak zahvalnosti svojim fanovima, Tom Kruz je na svom "twitter" nalogu objavio trejler o nastavku avantura čuvenog Itana Hanta...- Zato što mi dajete podršku mojim filmovima, želim prvi da vidite trejler za novi film - napisao je glumac na svom profilu...Četvrti nastavak serijala "Nemoguća misija"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.