Nemaju para, a daju za džabe

Izvor: Kurir, 09.Jun.2009, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemaju para, a daju za džabe

Uroš Ćosić, talentovani fudbaler Crvene zvezde, prodat je moskovskom CSKA u bescenje. Za ovako katastrofalan potez optužuju se međusobno bivša i sadašnja uprava, a Rusi zadovoljno trljaju ruke. Zlatko Krmpotić, direktor Omladinske škole crveno-belih, u martu je upravi predložio da se sa Ćosićem potpiše profesionalni ugovor, ali do toga nije došlo, pa je menadžer Dejan Joksimović dečaka od 17 godina odveo u CSKA.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Krmpotić optužuje Pižonove pomoćnike za odlazak Ćosića u CSKA

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2009, 00:37

"Slučaj Ćosić" uzburkao je duhove, odlazak talentovanog omladinca u CSKA je dokaz kako se radilo u Zvezdi. Njegovi treneri u mlađim kategorijama upozoravali da bi mogao da se preseli u Rusiju, niko se nije obazirao, niti mu ponudio profesionalni ugovor. Doskorašnji direktor omladinske škole,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.