Izvor: N1 televizija, 17.Jan.2021, 17:30

Navaljni uhapšen na moskovskom aerodromu Šeremtjevo

Ruska policija privela je 17. januara opozicionog političara Alekseja Navaljnog na moskovskom aerodromu “Šeremetjevo”, neposredno nakon što je sleteo avionom iz Nemačke, javlja engleski sajt Radija Slobodna Evropa. Ruske vlasti zatvorile su moskovski aerodrom "Vnukovo" za dolazne letove samo nekoliko minuta pre očekivanog dolaska aviona, u kom se nalazio Navaljni, na taj aerodrom.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

NAVALJNI STIGAO U MOSKVU Avion sa liderom ruske opozicije sleteo na drugi aerodrom od planiranog

Izvor: Blic, 17.Jan.2021

Avion u kome se nalazio opozicioni lider Aleksej Navaljni sleteo je na moskovski aerodrom Šeremetjevo nakon što je preusmeren sa Vnukova, gde se okupila gomila njegovih pristalica, prenosi RT.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.