Izvor: TangoSix.rs, 12.Avg.2022, 09:58

Najveći ruski sajam naoružanja počinje sledećeg ponedeljka u Moskvi

Najveći ruski sajam naoružanja i vojne opreme Armija, osmi put za redom, biće održan od 15. do 21. avgusta u izložbenom centru Patriot nedaleko od Moskve, saopštio je Rosoboroneksport. Kako navode, na događaju je najavljeno učešće 70 delegacija iz 50 zemalja.
Rosoboroneksport prikazaće više od 200, kako navode, modernih artikala naoružanja i vojne opreme uz napomenu da se radi o „izvozno orijentisanim proizvodima“. Kompanija će ove godine prvi put u sopstvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << „demo zoni“ prikazati težu tehniku gde će posetioci moći da vide tenk T-14 Armata, laki amfibijski tenk Sprut-SDM1, vozilo pešadije K-17 Bumerang, oklopna vozila Medved i Tigar, PVO sistem Tor-E2 i sredstvo za elektronsko ratovanje RB-504P-E Silok.
– Prikazaćemo bespilotni višenamenski sistem Orlan-10E koji je u praksi pokazao izuzetnu efektivnost, kao i novu generaciju Orlan-30 sa višenamenskim elektro-optičkim teretom, kao i Kub-E loitering muniiciju.
Kada je vazduhoplovni program u pitanju, na stajanci aerodroma Kubinka prikazaćemo helikoptere Ka-52, Mi-171Sh, avione Su-30SM, Su-35S, MiG-35, Su-34, Il-76MD-90A i IL-78M. Posetioci će takođe moći da vide solo i grupne akro programe. – stoji u saopštenju.
Rosoboroneksport takođe navodi da će pripremiti više online načina kako da zainteresovani koji neće moći da prisustvuju događaju mogu dobiti potrebne informacije od predstavnika kompanije.
The post Najveći ruski sajam naoružanja počinje sledećeg ponedeljka u Moskvi appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.