Na ambasadu Srbije u Moskvi bačene flaše s crnom bojom

Izvor: Vesti-online.com, 27.Maj.2011, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ambasadu Srbije u Moskvi bačene flaše s crnom bojom

Na ambasadu Srbije u Moskvi prošle noći su preko ograde bačene flaše sa crnom bojom pri čemu je isprljana fasada zgrade i razbijen jedan prozor.

"Obavestili smo nadležne organe o napadu, a oni su brzo reagovali. Sanirali smo oštećenja", rekli su srpski diplomatski izvori.

Po njihovim rečima, niko im se nije obratio saopštenjem o "preuzimanju odgovornosti" niti znaju ko stoji iza napada.

"Mi se ne bavimo pretpostavkama i ne ulazimo u spekulacije da li je povod za napad hapšenje Ratka Mladića", rekli su ti izvori agenciji Beta.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva: Srpska ambasada "bombardovana" flašama s crnom farbom

Izvor: S media, 27.Maj.2011

Ambasada Srbije u Moskvi jutro je dočekala umrljana crnom bojom i razbijen je jedan prozor. Moguće je da je razlog za napad ogorčenje povodom hapšenja Ratka Mladića. ..Na ambasadu Srbije u Moskvi prošle noći su preko ograde bačene flaše sa crnom bojom pri čemu je isprljana fasada zgrade i...

Nastavak na S media...

Crnom farbom na ambasadu Srbije u Moskvi

Izvor: Studio B, 27.Maj.2011

Nekoliko flaša sa crnom farbom bačeno je tokom prošle noći na zgradu ambasade Republike Srbije u Rusiji, potvrdili su diplomatski izvori u Moskvi...U ovom incidentu razbijen je jedan prozor i uprljana fasada, dok veće materijalne štete nije bilo. Prema navodima naših izvora prozor je jutros zamenjen,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.