Izvor: Blic, 24.Mar.2024, 01:39

"NISU UŠLI KROZ VRATA!" Vlasnik "Krokusa" otkrio kako su napadači upali u dvoranu u Moskvi: Sakrili oružje unapred?! (VIDEO)

Jedan od vlasnika koncertne dvorane "Krokus sitija", azerbejdžansko-ruski biznismen i milijarder Araz Agalarov oglasio se nakon terorističkog napada u Moskvi, koji je odneo najmanje 133 života, i objasnio kako je navodno došlo do masakra, prenosi portal "Ria Novosti".
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Očevidac napada u Moskvi: 'Ljudi nisu znali gdje bježati'

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 24.Mar.2024

Očevidac stravičnog napada na koncertnu salu Krokus ispričao je šta se dogodilo tokom smrtonosne masovne pucnjave. U telefonskom intervjuu za Current Time, očevidac, identificiran samo kao Dave, govorio je o onome što je vidio sa balkona koncertne dvorane u trenutku kada su napadači upali u dvoranu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.