Izvor: Blic, 28.Jun.2023, 11:36

NINA SA TATOM U MOSKVI Država obećala pomoć devojčici iz Novog Sada, zahvaljujući prodaji krofna putuje da bude sa svojim ocem

Nina Ninković 11-godišnja devojčica koja je počela da prodaje krofne kako bi sakupila novac za lečenje svog tate Zorana, digla je na noge Novi Sad, ali i celu Srbiju. Ova mala heroina odlučila je da uzme stvar u svoje ruke i obezbedi sredstva kako bi se njen otac lečio. Sada su stigle i lepe vesti od države, te je najavljena pomoć, a Ninina mama Nataša je saopštila da ova plemenita devojčica putuje sa ocem u Moskvu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ninina akcija za pomoć tati uspela: Prikupljene pare za pregled u Moskvi

Izvor: Radio 021, 28.Jun.2023

Otac Novosađanke Nine Ninković, koja poslednjih dana u Novom Sadu prodaje krofne za njegovo lečenje, ide u Moskvu na zdravstveni pregled.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.