NIKOLIĆ NA TEŠKOM ISPITU: Na programu je veliki moskovski DERBI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 10:31

NIKOLIĆ NA TEŠKOM ISPITU: Na programu je veliki moskovski DERBI!

Lokomotiva udara na Spartak.

Veliki derbi ruske Premijer lige na programu je u nedelju, u njemu će snage odmeriti moskovksa Lokomotiva, Marka Nikolića i Spartak, takođe iz Moskve.

Zahuktala se Lokomotiva Marka Nikolića, u 2021. godini zna samo za pobede - zaređala ih je sedam u zvaničnim mečevima, i danas (18.00) u sjajnom raspoleženju čeka gradskog rivala Spartak koji joj beži četiri boda na drugom mestu, koje vodi u Ligu šampiona. Kvota na keca je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lokomotiva - Spartak.

Obe moskovske ekipe uhvatile su dobar pobednički zalet, a iz predstojećeg gradskog derbija Moskve najviše bi mogao da profitira Zenit.

Spartka je nanizao četiri trijumfa, dok izabranici Marka Nikolića imaju jednu pobedu više u nizu, i takođe su se i plasirali u polufinale Kupa Rusije.

Početkom tekuće sezone Spartak je slavio sa 2:1 posle preokreta, a odlučijući gol postigao je Aleksander Sobolev, koji tokom cele sezone predvodi moskovski Spartak.

Meč Lokomotiva - Spartak na programu je u nedelju od 18:00.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Melodi Penjalver, manekenka koja se dopada Nejmaru

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.