NEMOJ DA NEKO VIDI PORUKE, NE LAJ I NE PRIČAJ NIKOME! Filip Car VARA Aleksandru Nikolić sa Natašom Moskvom? Isplivale prepiske

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 12:38

"NEMOJ DA NEKO VIDI PORUKE, NE LAJ I NE PRIČAJ NIKOME!" Filip Car VARA Aleksandru Nikolić sa Natašom Moskvom? Isplivale prepiske

Šok nad šokovima!

Filip Car i Aleksandra Nikolić su čini se, u idealnoj ljubavnoj vezi i kao da su se strasti smirile nakon Zadruge 6, međutim, izgleda da nije sve tako bajkovito kao što izgleda.

Naime, pojavile su se prepiske Filipa Cara i bivše zadrugarke Nataše Moskve u kojima on želi da je pozove, a ona mu govori da ne želi probleme, čak u jednom momentu i pita za Aleksandru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
-Nemoj neko da vidi poruke! Boga ti – napisao je Car.

-Neće. Ne brini – odgovorila je Nataša.

-Do kada si budna da nazovem? – upitao je Filip.

-Još pola sata. A gde je Alex? Ako smijem pitati. Ja ništa ne pratim. – pitala je Nataša.

-Zvat ću te!

Onda su usledili video pozivi, a Filip Car je konstatovao da je ona doterana i da je van kuće što je ona negirala već, kako je napisala, kod kuće sa “medom”.

- Da te nazovem - napisao je Car.

- Zašto? Neću probleme, medijsku pompu, nema šanse! prijateljski sam ti se javila, kao i ti meni. Ja sam se maknula iz svega ionako - pisala je ona.

- Ne možeš je imati ako ne budeš lajala i pričala nikome, ali trebam te nazvat da te pitam nešto, tako da ne možeš imati pompu, jer niko ne zna, a i nemoj nikome za poziv pričati - odgovorio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SVE CRNO NA BELO! Filip Car raskrinkan, ovo radio Aleksandri iza leđa - bivša zadrugarka sve objavila (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023

Prava istina ugledala svetlost dana!..Danas je u medije dospela informacija kako Filip Car šuruje Aleksandri Nikolić iza leđa, te razmenjuje poruke sa nekadašnjom učesnicom rijaliti formata "Zadruga", Natašom Moskvom. Ništa tu ne bi bilo sporno, da Filip nije insistirao kako se tada navodilo,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.