Izvor: Press, 17.Okt.2018, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMOJ DA MI PRAVIŠ PROBLEME OVDE: Luna OČITALA LEKCIJU Adamu zbog njegovog ponašanja prema ovoj zadrugarki! (VIDEO)

Smatra da se Adam ponaša neprimereno njegovom vaspitanju.
Popodne je teklo sasvim mirno, ali je tu idilu prekinula Nataša Moskva koja je burno reagovala jer nijedan muškarac nije bio u spavaćoj sobi kada je trebalo dižu krevete kako bi ona očistila pod. 




Autor: Zadruga - RTV Pink


>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Ona je Adama Đoganija koji se pre toga ponudio drsko pozvala, pa je Adam pomislio da ona hoće da se svađa sa njim oko toga. Spomenula ga je u kontekstu lenje osobe što je njega još više iznerviralo. Luna Đogani je nekoliko trenutaka nakon toga žestoko osudila njegovo ponašanje prema Nataši sa kojom je ona u prijateljskim odnosima. 



Molim te Adame smiri se, ako ćeš tako da se ponašaš bolje idi. Ti meni nećeš praviti probleme. Imaćemo problem. Devojka te pitala da joj pomogneš - rekla je Luna. 


Ona je rekla kako se ja izležavam, da sam lenj, kako to može da mi kaže? - dobacio je Đogani.



Autor: Zadruga - RTV Pink


Nijednu drugu reč da joj nisi rekao, izvini joj se odmah - naredila mu je Luna.


Hoću, samo da popušim cigaretu - rekao je Adam.


Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.






Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!



Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.