NEKA JE SLAVA NASTRADALIMA U ŠKOLI Navijači Spartaka iz Moskve objavom na Instagramu izrazili tugu za ubijenim đacima u Beogradu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 22:12

"NEKA JE SLAVA NASTRADALIMA U ŠKOLI" Navijači Spartaka iz Moskve objavom na Instagramu izrazili tugu za ubijenim đacima u Beogradu (VIDEO)

Mnoštvo građana se već danima oprašta od poginulih anđela ispred škole donoseći cveće i paleći sveće.

Tragedija i velika tuga zadesile su Srbiju ovog 3. maja kada je Kosta Kecmanović (13) izvršio svirepi zločin u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubivši osam svojih drugara i čuvara škole. Zbog toga je momentalno uhapšen od strane službenika Policijske uprave za grad Beograd.

A post shared by Ультра | Спартак Москва >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@ultra_spartak)

Vest je stigla i do Rusije, gde su danas najvatreniji navijači Spartaka iz Moskve ukazali veliki gest. U objavi na Instagramu, oni su istakli veliku tugu zbog masakra koji se desio.

- Tokom jutra 3. maja, masovno ubistvo dogodilo se u Beogradu u školi "Vladislav Ribnikar". Izražavamo najdublje saučešće porodicama poginulih i podršku povređenima. Večno sećanje na sve nastradale - napisali su u objavi ultrasi Spartaka.

Na tribini su razvili ogroman transparent sa natpisom "Ribnikar", a napisali su i "Neka je slava nastradalima u školi".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.