NAOMI ĆE SE UDATI MEĐU PIRAMIDAMA

Izvor: Kurir, 04.Nov.2010, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAOMI ĆE SE UDATI MEĐU PIRAMIDAMA

KAIRO - Naomi Kembel i ruski milijarder Vladislav Doronjin planiraju da se venčaju i provedu medeni mesec u Egiptu, tvrdi egipatska štampa. Prema pisanju kairskog lista Al Ahram, britanski top model i moskovski tajkun venčaće se 7. decembra u

KAIRO - Naomi Kembel i ruski milijarder Vladislav Doronjin planiraju da se venčaju i provedu medeni mesec u Egiptu, tvrdi egipatska štampa. Prema pisanju kairskog lista Al Ahram, britanski top model i moskovski tajkun >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << venčaće se 7. decembra u drevnom Luksoru, gde će mladenci provesti nekoliko dana nakon sudbonosnog "da".

Ne navodeći nikakve izvore, list čak otkriva i pojedinosti svadbe, kao i da će par provesti medeni mesec u luksuznom hotelu "Vinter palas", sagrađenom 1886. u jednom tropskom parku u srcu Luksora.

Samo venčanje će se, prema Al Ahramu, održati u "jednom od egipatskih antičkih hramova", što će neminovno zahtevati odobrenje egipatskog Vrhovnog saveta za antikvitete.

Svečani prijem, koji će trajati dva dana, biće upriličen na samoj obali Nila, gde se očekuje dolazak brojnih holivudskih zvezda.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Naomi Kembel se udaje u Egiptu?!

Izvor: Tracara.com, 05.Nov.2010, 18:44

Prema pisanju egipatskog lista Al Ahram Naomi Kembel i njen verenik, ruski milijarder Vladislav Doronjin, venčaće se 7. decembra u drevnom Luksoru, u Egiptu! Ne navodeći izvor Al Ahram vest donosi kao potvrđenu i čak otkriva pojedinosti svadbe! Par će provesti medeni mesec u luksuznom hotelu Winter...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.