NAJSMRTONOSNIJI NAPAD U RUSIJI OD 2OO4. GODINE: Natalija opisala šta se sve dešavalo tokom MASAKRA: Svi su VRIŠTALI, pucnji su bili iza nas..

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 18:32

NAJSMRTONOSNIJI NAPAD U RUSIJI OD 2OO4. GODINE: Natalija opisala šta se sve dešavalo tokom MASAKRA: "Svi su VRIŠTALI, pucnji su bili iza nas.."

Jeziva ispovest preživele žene tokom terorističkog napada u Moskvi
Četvorica naoružanih muškaraca mirno su išla ka detektorima metala u Krokus siti holu, pucajući iz automatskog oružja u kratkim rafalima na prestravljene civile koji su pali vrišteći u gradu od metaka.
U blizini, jedna svedokinja po imenu Natalija upravo je skinula kaput i stajala je u redu u petak uveče na unutrašnjem ulazu u koncertnu dvoranu sa 6.200 mesta u okolini Moskve, gde je rok grupa iz sovjetskog doba "Piknik" trebalo da izvede dobro poznati hit.
- Pucnji su dolazili iza nas - rekla je ona, koja je tražila da se njeno prezime ne koristi....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.