Moskvi je važno da „demencirani čovek“ nije izabran za predsednika SAD — Medvedev

Izvor: Vostok.rs, 26.Maj.2023, 11:05

Moskvi je važno da „demencirani čovek“ nije izabran za predsednika SAD — Medvedev

 Moskvi je jedino važno da američki birači ne biraju predsednika koji boluje od demencije tokom izbora 2024. godine, rekao je novinarima zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev tokom posete Vijetnamu.
Na pitanje koji bi kandidat bio poželjniji za Moskvu, Medvedev je odgovorio: „Jedino je važno da se ne izabere čovek sa demencijom“. „Ali ovo je moguće“, dodao je on. Govoreći o izbornim šansama bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, ruski političar ga je opisao kao „finog momka, ali pomalo kukavicu“. Istorijski gledano, uvek nam je bilo lakše da radimo sa republikancima“, dodao je on. Donald Tramp je najavio svoju predsedničku kandidaturu u novembru 2022. Aktuelni predsednik SAD Džo Bajden rekao je da će tražiti reizbor 25. aprila. Guverner Floride Ron DeSantis pridružio se trci 24. maja. Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.