Izvor: Vostok.rs, 27.Sep.2010, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva se zalaže za moratorijum u izgradnji izraelskih naselja

27.09.2010. -

Rusko MIP uputilo je poziv Izraelu da produži moratorijum (od lat. mora-ri, odugovlačiti, odlaganje roka) na izgradnju jevrejskih naselja na palestinskim teritorijama. Rusija je ubeđena da Izrael treba i nadalje da se pridržava moratorijuma, stoji u saopštenju MIP Rusije. Ipak u evropskim naseljima na Zapadnoj obali Jordana danas su obnovljeni građevinski radovi. Na jugu bloka Ariel buldožeri su počeli da pripremaju teren za izgradnju 50 objekata, saopštava agencija Uaj-net.

Izvor: Glas Rusije

,

Predloži prijateljima

Komentari (0) Dodaj komentar
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Abas traži poštovanje moratorijuma

Izvor: NaDlanu.com, 28.Sep.2010, 11:38

PARIZ, 28. septembra 2010. (Beta-AFP) - Palestinski predsednik Mahmud Abas pozvao je Izrael da produži moratorijum na izgradnju jevrejskih naselja na Zapadnoj obali "dok traju mirovni pregovori". "Zahtevamo moratorijum dok traju pregovori, jer dok ima pregovora, ima nade", rekaoje Abas za Radio Evropa...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.