Moskva se nada da će Kišinjev izbeći nepromišljene odluke protiv Rusije — MIP

Izvor: Vostok.rs, 08.Sep.2023, 00:30

Moskva se nada da će Kišinjev izbeći nepromišljene odluke protiv Rusije — MIP

 
Rusija se nada da vlasti Moldavije neće donositi ishitrene odluke protiv ruske strane na osnovu falsifikovanih informacija o navodnim špijunskim aktivnostima ruske ambasade u Kišinjevu, izjavila je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.
„Previše se dobro sećamo šta je usledilo nakon što je u julu objavljena slična „istraga” o TV antenama na krovu našeg diplomatskog predstavništva u Moldaviji”, izjavila je diplomata komentarišući „istragu” navodne „nastavljene špijunske aktivnosti” ruske ambasade koju je objavio moldavski Radio Slobodna Evropa/Radio Sloboda. „Nadamo se da će ovaj put zvanični Kišinjev biti dovoljno mudar da ne donosi nikakve ishitrene odluke na osnovu takvih falsifikovanih informacija“, dodala je ona. Zaharova je istakla da je pravi cilj ovakvih članaka da se „postave temelji za nove neprijateljske akcije prema Rusiji“.     Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti
Izvor: TASS

Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.