Moskva pokreće pitanje: A strani plaćenici?

Izvor: B92, 19.Okt.2020, 12:48

Moskva pokreće pitanje: A strani plaćenici?

Moskva -- Moskva je pokrenula pitanje prisustva sirijskih i libijskih plaćenika u zoni sukoba Nagorno-Karabaha tokom kontakata sa Turskom.

To je rekao specijalni izaslanik ruskog predsednika za Bliski istok i Afriku Mihail Bogdanov. "Razgovaramo o svim pitanjima", rekao je on odgovarajući na pitanje, preneo je Tass.

Na pitanje da li je Rusija naglasila da je prisustvo plaćenika u zoni sukoba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neprihvatljivo, ruski izaslanik je rekao: "Svakako".

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova ranije je izrazilo duboku zabrinutost zbog izveštaja o kretanju ekstremista iz Sirije i Libije u regionu Nagorno-Karabaha.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Moskva pokrenula pitanje plaćenika u Nagorno-Karabahu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Okt.2020

Moskva je pokrenula pitanje prisustva sirijskih i libijskih plachenika u zoni sukoba Nagorno-Karabaha tokom kontakata sa Turskom, rekao je danas specijalni izaslanik ruskog predsednika za Bliski istok i Afriku Mihail Bogdanov..."Razgovaramo o svim pitanjima", rekao je on odgovarajuchi na pitanje, preneo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.