Moskva o ludom kučkinom sinu

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 11:24

Moskva o "ludom kučkinom sinu"

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov ocenio je da je sramotno to što je američki predsednik Džozef Bajden nazvao Vladimira Putina "ludim kučkinim sinom".

Peskov je rekao da Bajden pokušava da demonstrira ponašanje u stilu holivudskog kauboja, ali da mu to, kako je naveo, ne polazi za rukom, prenela je agencija RIA novosti.

Bajden je nazvao u sredu Putina "ludim kučkinim sinom", navodeći da zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njega i drugih uvek mora da se brine o mogućem nuklearnom sukobu, iako su, kako je naveo, klimatske promene egzistencijalna pretnja za čovečanstvo, preneo je AP. Bajden je to rekao obraćajući se donatorima u privatnom domu u San Francisku u okviru trodnevne akcije prikupljanja novca u Kaliforniji za svoju kampanju za reizbor 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Peskov: Sramotno je što je Bajden nazvao Putina "ludim kučkinim sinom"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2024

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov ocenio je danas da je sramotno to što je američki predsednik Džozef Bajden nazvao ruskog predsednika Vladimira Putina "ludim kučkinim sinom".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.