Moskva neodlučna o dogovoru o proizvodnji nafte

Izvor: Capital.ba, 10.Jun.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva neodlučna o dogovoru o proizvodnji nafte

MOSKVA, Saudijski ministar energetike Halid el Falih rekao je danas da je Rusija jedini preostali veliki izvoznik nafte koji se nije izjasnio o potrebi da se do kraja godine produži dogovor o globalnoj proizvodnji ovog energenta između OPEK-a i njegovih saveznika. Falih, koji danas boravi u Moskvi, rekao je da će on i njegov ruski kolega, ministar energetike Aleksander Novak, možda imati posljednju priliku da razgovaraju o ovom sporazumu >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << ovog mjeseca na sastanku G20 u Japanu. OPEK i saveznici ove organizacije potom će imati sastanak u Beču, na kojem će diskutovati o planu proizvodnje nafte. Srna Чланак Moskva neodlučna o dogovoru o proizvodnji nafte се појављује прво на INFORMACIJA JE KAPITAL - Capital.ba.

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Da li je to Putin upravo otkrio nešto što nije smeo?

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2019

Rusija i većina članica OPEK, nisu saglasne oko idealne cene nafte za barel i to bi ozbiljno moglo da utiče na produženje ugovora...Činjenica je da Rusija i većina članica OPEK zagovaraju različite cene nafte i to nikada nije bila tajna. Sada, predsednik Rusije Vladimir Putin je to rekao na malo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.