Moskva ne razmišlja o sankcijama

Izvor: Capital.ba, 17.Jun.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva ne razmišlja o sankcijama

MOSKVA, Rusija ne smatra pitanje sankcija svojom temom, već se usresredila na to da efikasno živi u tim uslovima, rekao je novinarima ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. „To je pitanje za one koji su ih uvodili. Mi smo se usredsredili na to da efikasno radimo i živimo u takvim uslovima“, rekao je Lavrov, odgovarajući na pitanje o mogućem reagovanju u slučaju produžetka sankcija protiv Rusije. Na pitanje o mogućnosti obnove rada rusko-američke predsjedničke komisije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << Lavrov je rekao da je odgovor isti kao i za sankcije, prenosi „Sputnjik“. „Nismo je mi zatvarali i nije naše da je otvaramo“, izjavio je on. Rusko-američka predsjednička komisija osnovana je 2009. godine. U njenom sastavu se nalazi 21 radna grupa. Komisija je prošle godine obustavila rad na inicijativu SAD.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Lavrov: Ne razmišljamo o sankcijama

Izvor: Vostok.rs, 18.Jun.2015, 08:59

18.06.2015. -..Rusija ne smatra pitanje sankcija svojom temom. Ona se usredsredila na to da efikasno živi u tim uslovima, rekao je novinarima šef ruske diplomatije Sergej Lavrov, odgovarajući na pitanje o mogućoj reakciji u slučaju produžetka antiruskih sankcija...„To je pitanje za one koji su...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.