Moskva nastavlja da ulaže aktivne posredničke napore kako bi se zaustavilo krvoproliće u Nagorno-Karabahu

Izvor: Vostok.rs, 23.Okt.2020, 11:10

Moskva nastavlja da ulaže aktivne posredničke napore kako bi se zaustavilo krvoproliće u Nagorno-Karabahu

Moskva nastavlja da ulaže aktivne posredničke napore kako bi se zaustavilo krvoproliće u Nagorno-Karabahu, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.
Ona podsetila i da se o toj temi u glavnom gradu Rusije razgovaralo 20. i 21. oktobra na nivou šefova diplomatija Rusije, Jermenije i Azerbejdžana. Zaharova je dodala i da je Rusija zabrinuta zbog potencijalnog širenja terorizma u tom regionu. „Vojni stručnjaci drže to pitanje po kontrolom. Ono nas uznemirava. O tome smo govorili, čak i javno. Mogu vas uveriti i da se mimo očiju javnosti sprovode aktivni napori jer to za nas zaista predstavlja ozbiljan problem“, rekla je Zaharova. Čitajte više na Sukob u Nagorno-Karabahu - pregled situacije
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.