Moskva je napadnuta VIDEO

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 08:38

Moskva je napadnuta VIDEO

Ukrajinski dron je rano jutros napao Moskvu, ali nema žrtava, rekao je gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin, prenosi Tas.

U napadu su učestvovala dva drona, koja su potom oborena u zapadnom Podmoskovlju.

Jedna osoba je povređena i privremeno je došlo do zatvaranja saobraćaja na jednom od četiri aerodroma u ruskoj prestonici.

Bio je to četvrti takav pokušaj napada na glavni region >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovog meseca i treći ove nedelje, što je podstaklo zabrinutost zbog ranjivosti Moskve na napade dok ruski rat u Ukrajini ulazi u 18. mesec.

major Sergej Sobjanin je kazao da nema žrtava.

"Noćas je bio napad ukrajinskim dronom. Fasada dve zgrade u gradu je blago oštećena. Nema žrtava", naveo je Sobjanin na Telegramu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putnički avion sa kvarom na stajnom trapu bezbedno sleteo na Šeremetjevo

Izvor: B92, 30.Jul.2023

Putnički avion iz Ulan-Udea za Moskvu, sa kvarom na stajnom trapu, bezbedno je sleteo na moskovski aerodrom Šeremetjevo...To su saopštile danas službe za vanredne situacije agenciji TAS S...Prethodno je neimenovani izvor rekao da Šeremetjevo očekuje sletanje putničkog aviona Boing sa kvarom na...

Nastavak na B92...

Snimci udara ukrajinskog drona u zgradu u Moskvi

Izvor: Danas, 30.Jul.2023

Ukrajinski dronovi napali su Moskvu rano u nedelju, ali nije bilo žrtava, rekao je gradonačelnik Sergej Sobjanin. U objavi na Telegramu napisao je da su dve poslovne zgrade u gradu izvana "malo oštećene" i dodao: "Žrtava nema".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.