Moskva: Uhapšena sa odsečenom glavom deteta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Feb.2016, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva: Uhapšena sa odsečenom glavom deteta

Ruska policija uhapsila je ženu u crnom koja je u blizini metro stanice Oktjabrskoje polje držala u ruci odsečenu glavu deteta i vikala "Alahu Akbar", usled čega je metro stanica bila zatvorena.

Žena je, kako policija pretpostavlja, ubila devojčicu i zatim otišla do stanice, gde ju je zaustavio jedan policajac, prenosi RT.

Ona je tada izvadila iz torbe odsečenu glavu i počela da viče da je ubila dete.

Na video snimcima koji su se pojavili na internetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se može čuti i kako žena viče: "Ja sam terorista!"

Policijski izvori su za RIA Novosti naveli da je detetova dadilja uhapšena zbog sumnje za ubistvo devojčice, za koju se navodi da se zvala Nastja M.

Nešto ranije su se u medijima pojavili izveštaji da je policija prilikom gašenja požara u jednom moskovskom stambenom bloku pronašla obezglavljeno telo deteta.

Dete je bilo staro tri ili četiri godine, objavila je agencija Interfaks, pozivajući se na izvore iz policije.

Devojčica je, prema policijskim izvorima, ubijena na brutalan način, a vatrogasci su iz požara u zgradi gde je pronađeno telo uspeli da spasu četiri osobe.



Žena, koju je portal LifeNews identifikovao kao Gulčehra Bobokulova iz Uzbekistana, izvršila je ubistvo zbog navodne izdaje svog muža.

Prema izvorima portala LifeNews, ona nije uspela da objasni kako je dete povezano sa njenim mužem. Žena je navodno drogirana, rekao je agenciji Interfaks izvor u policijskim organima.

"Zbog njenog ponašanja, policija je odmah poslala na forenzičko psihijatrijsko veštačenje, kako bi se ustanovilo da li može da razume šta je uradila. Istraga je u toku", rekla je portparolka moskovske policije, prenosi ruski "Lajf njuz".

Ona je, prema navodima ruskog Istražnog komiteta, sačekala da roditelji napuste stan sa starijim detetom, a onda je ubila mlađe dete i zapalila stan.



124
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moskva: Uhapšena žena sa odsečenom glavom deteta

Izvor: Studio B, 29.Feb.2016

Ruska policija uhapsila je ženu u crnom koja je u blizini metro stanice Oktjabrskoje polje držala u ruci odsečenu glavu deteta i vikala "Alahu Akbar", usled čega je metro stanica bila zatvorena...Žena je, kako policija pretpostavlja, ubila devojčicu i zatim otišla do stanice, gde ju je zaustavio...

Nastavak na Studio B...

"Dadilja pod dejstvom psihoaktivnih supstanci"

Izvor: B92, 29.Feb.2016

Moskva -- Dadilja koja je ubila dete, a zatim odsečenu glavu devojčice nosila po ulicama Moskve, bila je pod uticajem psihoaktivnih supstanci, javljaju ruski mediji...Prema preliminarnim informacijama iz istrage, ustanovljeno je da je Gjuljčehra Bobohulova bila pod uticajem lekova ili droga. Ona je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.