Moskva:U Siriji nađen hlor iz Nemačke i dimne bombe iz Velike Britanije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2018, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva:U Siriji nađen hlor iz Nemačke i dimne bombe iz Velike Britanije

Kontejneri sa hlorom iz Nemačke i dimne bombe iz britanskog grada Solsberija pronađeni su u sirijskoj Istočnoj Guti, rekla je danas portparol ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

"Snage sirijske vlade pronašle su kontejnere sa hlorom, najsmrtonosnijim hemijskim oružjem, iz Nemačke, zajedno sa dimnim bombama koje su proizvedene u gradu, pogodite kom, Solsberiju, u Velikoj Britaniji", istakla je Zaharova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prenela je agencija Tas.

SAD, Francuska i Velika Britanija izvele su 14. aprila vazdušni napad na sirijska navodna hemijska postrojenja zbog navodnog napada Asadovih snaga hemijskim oružjem u Istočnoj Guti, 7. aprila.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"U Siriji nađen hlor iz Nemačke i dimne bombe iz Britanije"

Izvor: RTS, 19.Apr.2018

. Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova rekla je da su kontejneri sa hlorom iz Nemačke i dimne bombe iz britanskog grada Solsberija pronađeni u Istočnoj Guti.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.