Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Feb.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva: Putin će se sastati sa Merkel i Hollandom

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov potvrdio je da će se rusk ipredsjednik Vladimir Putin sastati s francuskim predsjednikom Francoisom Hollandom i njemačkom kancelarkom Angelom Merkel kako bi razgovarali o “okončanju gradjanskog rata u Ukrajini”.

Putinov savjetnik za vanjske poslove, Jurij Ušakov,  izjavio je da je predsjednik spreman na konstruktivne razgovore s Hollandom i Merkel, te da žali što američki državni tajnik John Kerry neće biti na sastanku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << 6. februara.

Ušakov je dodao kako se Rusija nada da su Holland i Merkel uzeli u obzir Putinove prijedloge koje je prošloga mjeseca iznio,  a po kojima bi “trebalo priznati djelove teritorija koju se zauzeli separatisti na istoku Ukrajine”.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Vladimir Putin,   Angela Merkel

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin spreman za konstruktivne razgovore o Ukrajini

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2015

MOSKVA- Ruski predsjednik Vladimir Putin spreman je za konstruktivne razgovore sa francuskim predsjednikom Fransoa Olandom i njemačkim kancelarom Angelom Merkel o Ukrajini, rekao je glavni savjetnik ruskog predsjednika za spoljnu politiku Juri Ušakov... Ušakov je rekao novinarima da se Rusija nada...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.