Moskva: Oteto pet miliona evra

Izvor: S media, 23.Dec.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva: Oteto pet miliona evra

Trojica, za sada, nepoznatih razbojnika opljačkali su danas, tačno u podne, u centru Moskve, uz pretnju oružjem, 209 miliona rubalja (pet miliona evra) iz vozila za prevoz novca, saopštila je moskovska policija.

Oni su svojim automobilom "volvo" preprečili put vozilu kojim je transportovan novac i, uz pretnju pištoljima, od dvojice pratilaca oteli džakove sa parama, a zatim se brzo odvezli u nepoznatom pravcu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Rusija: Nastavljaju se protesti zbog izbornih rezultata (FOTO)

Moskva: Pokušao da prokrijumčari nuklearni materijal!

Oko 5.000 ultradesničara marširalo Moskvom (FOTO)

Prema rečima opljačkanih, džakovi sa parama bili su teški izmedju 150 i 170 kilograma.

Policija je odmah po izvršenju pljačke blokirala okolne ulice i proglasila akciju koja je nazvana "presretanje", ali zasad bez rezultata.

Izvori u policiji naveli su da tokom pljačke nije upotrebljeno oružje i da nema povređenih.

Pljačka se dogodila u blizini Trga Balotnaja, koji je svetskoj javnosti poznat po velikom protestu opozicije i gradjana održanom 10. decembra zbog nezadovoljstva zvaničnim rezultatima

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.