Izvor: Nezavisne Novine, 15.Feb.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva: Na adrese ambasada stigla puderasta smjesa u kovertama

MOSKVA - Na adrese 13 stranih ambasada u Moskvi stigle su koverte u kojima se nalazi puderasta smjesa, rekao je danas izvor iz Službe za vanredne situacije, nakon što je još jedna koverta stigla, ovog puta na adresu slovenačke ambasade.

"Ambasada Slovenije u ulici Malaja Dmitrovka 14, primila je poštu u kojoj se nalazio prah", rekao je neimenovani izvor za Tas s.

Prema ranijim izvještajima, sumnjive koverte stigle su na adrese šest ambasada 14. februara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a u utorak su koverte sa prahom stigle ambasadama Holandije, SAD, Italije, Bugarske, Kanade i u kancelariji Ujedinjenih nacija.

Izvor je naveo da ta supstanca u kovertama ne predstavlja nikakvu opasnost.

"Vjeruje se da su koverte poslate istog dana, istraga se trenutno odvija. Sve ambasade su primile istu puderastu supstancu", naglasio je neimenovani izvor za Tas s.

Prema navodima moskovskog glavnog odjeljenja ruskog Ministarstva unutrašnjih poslova, policija je zaplijenila supstancu i dostavila ih stručnjacima na provjeru.

"Ustanovljeno je da supstanca ne predstavlja nikakvu prijetnju", izjavio je portparol tog odjeljenja.

Prema navodima neimenovanog izvora iz policije, supstanca je sadržala fipronil, insekticid koji se koristi u poljoprivredi i medicini.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK U MOSKVI Na adrese ambasada u kovertama stigla PUDERASTA SMESA

Izvor: Blic, 15.Feb.2018

Na adrese 13 stranih ambasada u Moskvi stigle su koverte u kojima se nalazi puderasta smesa, rekao je danas izvor iz Službe za vanredne situacije, nakon što je još jedna koverta stigla, ovog puta na adresu slovenačke ambasade...- Ambasada Slovenije u ulici Malaja Dmitrovka 14, primila je poštu u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.