Izvor: Danas, 18.Sep.2013, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva: Izveštaj tima UN pristrasan

Predsednik Sirije Bašar al Asad ocenio je juče u Damasku da protivljenje Rusiji vojnom napadu na Siriju može da doprinese stvaranju „novog svetskog poretka“. Kako je prenela sirijska državna televizija, Asad se zahvalio Rusiji za podršku Siriji od napada i terorizma koji podržavaju zapadne, regionalne i arapske zemlje.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Sirija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Asad: Rusija podržava Siriju i njeno suprotstavljanje teroru

Izvor: Vostok.rs, 19.Sep.2013, 10:34

19.09.2013. -..Predsednik Sirije, Bašar Asad zahvalio se Rusiji za podršku Damaska, koji se suočio sa pretnjom od strane invazije i terorizma, saopštila je sirijska državna agencija SANA. Na sastanku sa zamenikom ministra spoljnih poslova Rusije, Sergejem Rjabkovim sirijski predsednik je izjavio...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.