Moskva: Evakuisano deset škola zbog pretnji bombom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva: Evakuisano deset škola zbog pretnji bombom

Deset škola u Moskvi je evakuisano dok se ispituje da li su istinite pretnje o postavljenim bombama, rekli su iz ruske službe za vanredne situacije.

"Izveštaje o pretnji bombom primilo je još pet moskovskih škola, tako da se trenutno proverava desetak škola", rekao je izvor za TAS S.

Tokom dana, hitne službe pregledale su deset drugih škola u glavnom gradu, a sve pretnje su se pokazale kao lažne.

Pretnje o postavljenim bombama stigle su i na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << adrese deset moskovskih sudova, jednoj dečjoj bolnici, u sva četiri moskovska aerodroma, kao i na železničkim terminalima Kijevski, Lenjingradski, Kurski, Beloruski i Paveletski.

Ovo je nastavak talasa pretnji, za koje će se ispostaviti da su lažne, a zbog kojih je u protekle dve nedelje pregledano gotovo 3.000 zgrada, a 300.000 ljudi evakuisano.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evakuisano 10 škola zbog prijetnji bombom

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Dec.2019

MOSKVA - Deset škola u Moskvi je evakuisano dok se ispituje da li su istinite prijetnje o postavljenim bombama, rekli su iz ruske službe za vanredne situacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.