Moskva: Četvoro poginulih u udesu aviona

Izvor: Mondo, 29.Dec.2012, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva: Četvoro poginulih u udesu aviona

Četiri člana posade aviona su poginula, a četiri povređena pošto je avion "tupoljev 204" sleteo sa piste prilikom sletanja na moskovski aerodrom Vnukovo i zapalio se.

Iako je prvobitno saopšteno da su se u avionu nalazila četiri člana posade i osam putnika, prema novim informacijama u avionu je bilo samo osam članova posade - od kojih su četvorica poginula, četiri povređena, dok je jedan neozleđen, navela >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je pres služba ruskog ministarstva, a preneo Itar-Tas s.



Izletevši sa piste, avion koji se vraćao iz Češke, probio je zaštitnu ogradu, zaustavio se na autoputu u blizini aerodroma i zapalio se.

Vatrogascima je trebalo 30 minuta da ugase plamen.

Avion "tupoljev 204" koji može da primi 210 putnika pripada ruskoj kompaniji "Crvena krila".Zbog udesa aviona aerodrom Vnukovo je zatvoren, a sedam letova je preusmereno na Domodedovo.

(Tanjug Foto Beta AP)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Četvoro mrtvih u udesu aviona

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Dec.2012

Četiri člana posade aviona su poginula, a četiri su povređena pošto je avion "tupoljev 204" sleteo sa piste prilikom sletanja na moskovski aerodrom Vnukovo i zapalio se.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.