Moskva: 15.000 metara kvadratnih u plamenu / VIDEO

Izvor: B92, 11.Dec.2015, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskva: 15.000 metara kvadratnih u plamenu / VIDEO

Veliki požar bukti u fabrici na severozapadu Moskve. Vatra je zahvatila više od 15.000 kvadratnih metara, saopštilo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije

Ruski mediji prenose da bi uzrok požara mogla biti eksplozija rezervoara sa benzinom u prizemlju zgrade koja se ubrzo urušila. Televizija "Rusija 24" javila je da se jaka eksplozija čula iz jedne zgrade u plamenu. Vatra se proširila na dve obližnje petospratnice.

Plamen se može videti i sa udaljenosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od nekoliko kilometara, a pojedinci ovaj požar opisuju kao najveći u poslednjih 25 godina u Moskvi, prenosi "Raša tudej".

Požar je izbio oko 20:40 po lokalnom vremenu u jednoj od bivših radionica fabrike koja je prepravljena u skladište.

Veliki požar je lokalizovan oko ponoći po lokalnom vremenu, a u gašenju je angažovano sto vatrogasaca.

Prema prvim informacijama, nema povređenih.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.