Moskovska “armija” stiže kompletna u Beograd: Teodosiću se vratio omiljeni saigrač

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2016, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moskovska “armija” stiže kompletna u Beograd: Teodosiću se vratio omiljeni saigrač

Košarkaši Crvene zvezde 2016. godinu zatvoriće duelom sa moskovskim CSKA koji će po svemu sudeći u Beograd stići u kompletnom sastavu pa će crveno-belima biti prilično otežan zadatak da savladaju aktuelnog prvaka Evrope.

Naime, posle 40 dana pauze u tim Dimitrisa Itudisa vratio se francuski reprezentativac Nando de Kolo koji je u meču VTB lige protiv Jeniseja odigrao 22 minuta i za to vreme postigao 19 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << poena i zabeležio šest skokova i dve asistencije.

Za razliku od njega Miloš Teodosić je na terenu proveo svega devet minuta i za to vreme je upisao pet poena i jedan skok, a zanimljivo je da nije zabeležio nijednu asistenciju.

CSKA je bez previše problema savladao ekipu Jeniseja sa 85:63 i ponovo deli prvo mesto na tabeli sa Uniksom pošto oba tima imaju po 10 pobeda i jedan poraz.

Crvena zvezda i CSKA meč 15. kola Evrolige odigraće u Kombank areni u četvrtak, 29. decembra, sa početkom od 19 sati.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

CRVENO-BELI DOČEKUJU ARMEJCE: Goreće Arena ako CSKA padne

Izvor: Kurir, 27.Dec.2016, 14:06

...Crveno-beli će to pokušati da urade pred više od 20000 navijača u Kombank areni (četvrtak 19 časova) Nesumnjivo je da će atmosfera biti paklena i da će huk sa tribina dati krila momcima Dejana Radonjića Zanimljivo je i da CSKA, poput većine ostalih velikih ekipa, neće trenirati veče uoči...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.