Moje putovanje: U Moskvi peru čak i semafore

Izvor: Vesti-online.com, 17.Apr.2018, 00:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moje putovanje: U Moskvi peru čak i semafore

Ne znam odakle da počnem, javila se "Vestima" Marina Milosavljević dok se sa prijateljima nalazila na kraćem odmoru u Moskvi. Marina i Danijela Radisavljević žive u živopisnom gradu Belincona, koji pripada romanskom delu Švajcarske, a u glavni grad Rusije su otišle sa Marinom Đurković i Bojanom Luković koje su njihove gošće iz Kragujevca kao i Saša Đurković i Dejan Luković.

Kažu da je Moskva, grad sa više od 12 miliona stanovnika, prelep, arhitektura >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << takođe i ističu da je sve besprekorno čisto.... Pored ulica u Moskvi se glancaju i peru čak i semafori, znakovi i zidovi zgrada. Raskošne su stanice metroa, muzeji i istorijski spomenici. Žene su negovane, nežne i doterane, a one i muškarci su prava gospoda i vrlo kulturan narod.

Momci su otputovali i u Sankt Peterburg i kako su javili očarani su. Njihovi utisci su razlog da smo i mi devojke odlučile da naše sledeće putovanje bude Sankt Peterburg, poručuje Marina.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.