Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2020, 22:35

Mirančuk Nikolićeva talija, Lokomotiva tukla Krasnodar (VIDEO)

Moskovljani su slavili s 1:0

Odličan početak sezone za Lokomotivu iz Moskve koju predvodi srpski stručnjak Marko Nikolić!

Lokosi su u drugom kolu u derbiju dočekali Krasnodar, protivnika iz prošle sezone za plasman u Ligu šampiona, i izašli su Železničari kao pobednici rezultatom 1:0 (1:0). Jako bitna pobeda za Lokomotivu, najpre na psihološkom nivou.

Ključni momenat utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bio je u 43. minutu. I naravno, glavni akter bio je fenomenalni Aleksej Mirančuk koji je golom presudio gostima.

Malo je reći da je to bio maestralan prijem, u stilu najboljih igrača sveta. Iz prijema je izbacio celokupnu odbranu Krasnodara i onda je samo postizanje gola bilo lakši deo posla. Podsetimo da je on postigao prvi gol u Kazanju u prvom kolu, a sada je sam doneo tri boda svojoj ekipi.

Posle takve majstorije Mirančuka Lokomotivi je preostalo samo da snizi gas, da odigra pametno u drugom poluvremenu, što su izabranici Marka Nikolića i učinili.

Prepustili su loptu Krasnodaru koji je imao veći posed lopte, ali je odbrana odradila odličan posao pa gosti nisu uspeli ni do izjednačenja.

Moskovljani nisu izgubili od današnjeg rivala skoro dve godine. Krasnodar je poslednji put slavio 1. septembra 2018. godine. Ta serija se nastavlja...

Jako važna pobeda za Lokomotivu!

U poslednjoj utakmici drugog kola šampionski sastav Zenita je slavio na gostovanju Rostovu, tako što je Sardar Azmun posle promašenog penala reagovao na odbitak, da bi pečat udario novajlija iz Liverpula, Dejan Lovren. Glavnom posle prekida.

RUSIJA 1 – 2. KOLO

Petak

Arsenal Tula - Ufa 2:3

/Lucenko 26, Kangva 72 - Krotvo 45+1, Golubev 54, Bizjak 63/

Soči - Himki 1:1 (0:1)

/Noboa 63 - Trošečkin 24/

Spartak Moskva - Ahmat Grozni 2:0 (0:0)

/Larson 52, Pons 69/

Subota

Dinamo Moskva - Rotor Volgograd 0:0

Rubin Kazanj - Ural 1:1 (1:1)

/Ignjatev 35 - Bicfalvi 12/

CSKA Moskva - Tambov 2:1 (1:1)

/Kučaev 29, Škurin 55 - Karapetijan 42/

Lokomotiva Moskva - Krasnodar 1:0 (1:0)

/Mirančuk 43/

Rostov – Zenit 0:2 (0:1)

/Azmun 24, Lovren 87/

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.