Izvor: Piplmetar.rs, 23.Mar.2024, 00:30

Ministarstvo spoljnih poslova: Među postradalima u Moskvi za sada nema srpskih državljana

Početna » Vesti » Politika » Ministarstvo spoljnih poslova: Među postradalima u Moskvi za sada nema srpskih državljana


FoNetdanas 22:23

Foto:EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije saopštilo je večeras da za sada nema informacije da među postradalima u terorističkom napadu u koncertnoj dvorani u Moskvi ima srpskih državljana.
Povodom terorističkog napada u Moskvi, Ministarstvo spoljnih poslova i ambasada Srbije u Moskvi su u stalnom kontaktu sa nadležnim službama Ruske Federacije i za sada nema informacija da se među postradalima nalaze srpski državljani, navedeno je u saopštenju.
...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Višković: Naša srca su sa porodicama stradalih u Moskvi

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2024

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković uputio je telegram saučešća premijeru Ruske Federacije Mihailu Mišustinu, rukovodstvu i narodu Rusije povodom terorističkog napada u koncertnoj dvorani u Moskvi i osudio ovaj čin u kojem su stradali nevini ljudi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.