Izvor: Nezavisne Novine, 28.Okt.2016, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Militanti napali školu u Alepu

MOSKVA - Troje djece je poginulo, a više od deset povrijeđeno i prebačeno u bolnicu kada su teroristi granatirali školu u regionu Hadaik al Andalus, u zapadnom dijelu sirijskog grada Alepa, rekao je danas portparol ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov.

"U ovom regionu nema vojnika, nalaze se samo škole. Uprkos tome, teroristi su napali tačno u vrijeme kada su trajali časovi. Nastradala su nevina djeca", >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << rekao je lokalni policijski šef Zuhir Said Aldin.

U posljednjih nekoliko mjeseci, Alep je poprište žestokih borbi između vladinih snaga sa jedne strane i džihadista i pobunjenika sa druge, prenio je "Sputnjik".

Borbe ugrožavaju hiljade civila koji su ostali ovom gradu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konašenkov: Teroristi pojačali granatiranja stambenih kvartova Alepa

Izvor: Vostok.rs, 28.Okt.2016

Teroristi su pojačali granatiranja stambenih kvartova zapadnog dela grada Alepa. Na meti terorista su bili škola i humanitarni koridor, izjavio je zvanični predstavnik Ministarstva odbrane Rusije general-major Igor Konašenkov.. . „Danas je za vreme časova na školu u području Haj el Andaluza...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.