Izvor: MozzartSport.com, 29.Sep.2021, 19:12

Milinković-Savić ne pamti po lepom debi kod Marka Nikolića

Vezista Lacija se osvrnuo na prošlost uoči ponovnog susreta sa trenerom moskovske Lokomotive

Duel Lacija i Lokomotive iz Moskve u drugom kolu Lige Evrope biće prilika da se ponovo sretnu Sergej Milinković-Savić i Marko Nikolić.

Vezista Rimljana svojevremeno je debitovao na seniorskoj sceni baš pod vođstvom sadašnjeg trenera Moskovljana. Bilo je to 23. novembra 2013. godine u Jagodini, ali taj meč nije ostao u lepom sećanju Milinković-Saviću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
"Proveo sam malo vremena sa Nikolićem u Vojvodini. Bio sam mlad, od proleća sam počeo da dobijam šansu. Nemam lepo sećanje na svoj debi, pošto je bio u porazu 3:0", priznao je srpski fudbaler.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Za Lacio ovaj duel dolazi posle velike pobede u gradskom derbiju sa Romom (3:2). Strelac vodećeg gola za svom tim bio je Milinković-Savić.

"U derbi smo ušli drugačije nego u ranije utakmice, a tako bi trebalo i ubuduće da igramo. Ta pobeda sigurno će nam biti vetar u leđa za naredne mečeve. Nisam znao da sam dao gol, Adam (Marušić) mi je rekao, pošto sam ostao da ležim zbog udarca koji sam dobio. Žao mi je što nisam mogao da proslavim".

Lacio je u prvom kolu poražen od Galatasaraja u Istanbulu 1:0, ali srpski reprezentativac veruje da ekipa može daleko da dogura u Ligi Evrope ove sezone. Čak i dalje nego u sezoni 2017/18, kada je igrala četvrtfinale.

Između ostalog, razlog za optimizam daje mu trener Mauricio Sari, koji je osvojio ovo takmičenje sa Čelsijem 2019.

"Imamo trenera koji dobro poznaje Ligu Evrope i probaćemo da stignemo što je dalje moguće. Ostaje žal zbog ranije eliminacije od Salcburga, jer smo igrali dobro tada. Ove godine ćemo probati da stignemo skroz do kraja", najavio je Milinković-Savić.

Po običaju kada daje izjave, Sergej Milinković-Savić govorio je o svojoj budućnosti u Laciju i potencijalnom transferu. Akteulni ugovor traje mu do leta 2024, a kao jedan od najboljih igrača Lacija sigurno će Rimljanina doneti veliku zaradu. Svojevremeno se pominjala cifra od čak 100.000.000 evra.

"Srećan sam ovde. Svake godine pričamo o mojoj budućnosti, ali ja se trudim da razmišljam samo o terenu i ni o čemu drugom. Na kraju sezone ćemo razgovarati i odlučiti šta dalje", najavio je 26-godišnji vezista.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Moskva,   Jagodina

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.