Mesina: Želimo revanš za jedini poraz u Top 16

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Mar.2014, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesina: Želimo revanš za jedini poraz u Top 16

Trener CSKA iz Moskve Etore Mesina rekao je da njegov tim želi da se revanšira Partizanu za jedini poraz u Top 16 fazi Evrolige.
FOTO: D. Žarković)
CSKA je u januaru izgubio u Areni sa 73:72 i sa skorom 8-1 nalazi se na deobi prvog mesta u grupi F sa ekipom madridskog Reala.
Činjenica da je Partizan jedina ekipa koja nas je pobedila u Top 16 fazi takmičenja, dovoljno govori koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nam je ovaj meč važan. Uvek kad igrate protiv Partizana možete da očekujete fizički tešku utakmicu sa dosta skokova. Nećemo ih pobediti, ako svih 40 minuta ne budemo fokusirani na igru – rekao je Mesina za sajt Evrolige.
Utakmica 10. kola Top 16 faze Evrolige između CSKA i Partizana igra se sutra u Moskvi od 17 sati po srednjeevropskom vremenu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.