Meka moć? Na tome tek treba da radimo

Izvor: B92, 21.Maj.2021, 10:04

"Meka moć? Na tome tek treba da radimo"

Moskva -- "Meka moć" je oblast na kojoj Rusija tek treba da radi, ali država nema problema sa stvarnom moći, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Meka moć je nešto na čemu još uvek moramo raditi. Što se tiče naše stvarne moći, sve na tom planu je u redu", rekao je Peskov na obrazovnom maratonu "Novo znanje", a prenosi ruska agencija Tass.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kremlj otkrio u kojoj oblasti Rusija treba da se unapredi: "Što se tiče naše stvarne moći, sve je u redu, ali na ovome MORAMO DA RADIMO"

Izvor: Blic, 21.Maj.2021

"Meka moć" je oblast na kojoj Rusija tek treba da radi, ali država nema problema sa stvarnom moći, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.