Mejl podigao Moskvu na noge: Policija ispituje dojavu o bombama, više objekata ugroženo

Izvor: B92, 04.Jun.2019, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mejl podigao Moskvu na noge: Policija ispituje dojavu o bombama, više objekata ugroženo

Moskva -- Policija u Moskvi ispituje anonimne dojave o pretnji bombama za više objekata u gradu, izjavio je izvor u službama bezbednosti TAS-u.

"Postoji oko deset adresa u centralnom, administrativnom delu grada koje proveravamo, sva mesta se pretražuju, a zgrade su evakuisane", potvrdio je agenciji neimenovani izvor.

Mejl koji sadrži pretnje primilo je osoblje Državne dume, donjeg doma ruskog parlamenta, a policija ispituje informacije u vezi s pretnjama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje se odnose na TV toranj "Ostankino", državnu novinsku agenciju "Rusija sevodnja", moskovsku policijsku stanicu u centru u Petrovskoj ulici, kao i na kancelarije Liberalnodemokratske partije Vladimira Žirinovskog i Komunističke partije u pešačkoj zoni grada.

Agencija "Rusija sevodnja“ potvrdila je danas da je dobila lažnu dojavu da je u njenoj centrali u centru Moskve postavljena bomba.

Pripadnici Ruske garde i službe bezbednosti novinske agencije nisu otkrili nikakav sumnjiv predmet tokom provere zgrade na Zubovskom bulevaru.

Očekuje se dolazak specijalnih policijskih snaga sa službenim psima radi detaljnije provere, navodi se u saopštenju agencije, prenosi Sputnjik.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.