Izvor: RTS, 21.Jul.2021, 14:33

Mega se pojačala, stigao Rus Ružencev

Ruski košarkaš Samson Ružencev novi je igrač Mega, saopštio je danas klub.
Mega je nastavila sa formiranjem tima za predstojeću sezonu, pošto je ugovor sa klubom potpisao talentovani ruski košarkaš, koji je poslednju sezonu proveo u NCAA nastupajucih za Floridu Gejtors.

Ružencev je rođen 23.10.2001. godine u Moskvi, visok je 201 centimetar i igra na pozicijama tri i dva.
Po odlasku iz Rusije u dolasku u SAD, prvo je tri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godine nastupao za srednju školu Hamilton Hajts, gde je u poslednjoj sezoni u proseku beležio 19,3 poena i 6,3 skoka po utakmici.
U prošloj sezoni nije dobio mnogo šanse u NCAA u ekipi Florida Gejtors, za koje je za 7,4 minuta u proseku beležio 2 poena.
Nastupio je za juniorsku reprezentaciju Rusije na U18 Evropskom prvenstvu koje 2019. održano u Grčkoj, kada je u proseku imao 12,3 poena i 3,2 skoka po utakmici.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mega se pojačala iz NCAA, stigao Rus Ružencev

Izvor: B92, 21.Jul.2021

Ruski košarkaš Samson Ružencev novi je igrač Mega, saopštio je klub...Mega je nastavila sa formiranjem tima za predstojeću sezonu, pošto je ugovor sa klubom potpisao talentovani ruski košarkaš, koji je poslednju sezonu proveo u NCAA nastupajucih za Floridu Gejtors...Ružencev je rođen 23.10.2001....

Nastavak na B92...

VELIKO POJAČANJE ZA EKIPU VLADIMIRA JOVANOVIĆA: Rus iz NCAA stiže u redove Mege!

Izvor: HotSport.rs, 22.Jul.2021, 09:47

Ekipa Mege nastavlja dugogodišnji rad sa mladim košarkašima! Izabranici Vladimira Jovanovića su pružali sjajne partije tokom prethodne sezone. Mega sada gradi tim za nove izazove i nema sumnje da je juniorski reprezentativac Rusije veliko pojačanje za finalistu Superlige Srbije. –Mega Basket...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.